Select Page

Vi har sett hockey växa. Flera länder runt om i världen tar upp alla typer av hockeyspel under olika år. Hockeys ursprung och institutioner framträder obevekligt. Vi har ett isslott för skridskoåkning oavsett vilken typ av väder det är.

Det finns sportkrav för ishockey, som är snabba hockeykunskaper och behärskning, flexibilitet med snabba skridskor och medvetenhet om kollektivt samarbete. Det är en lagsport för kroppen att ha starkt motstånd.

Den populära sporten hockey

Det noterades att lokala indianer hade spelat spännande spel på isen före ankomsten av brittisk, fransk och brittisk kolonial invandring.

Senare tog brittiska kolonisatorer grepp om Nordamerika och sedan påverkades den brittiska ambassadörens armé till Kanada av Indien för att spela burkar på is i sin halvtid.

Jonathan Toews Jersey-spelet i varje land kommer kanadensiska utländska studenter att tillämpa fälthockeymetoden för att spela det på isen. Därför kan den integreras i den indiska bollen. Detta är en ny typ av ishockeymiljö och det är grunden för ishockeysporten.

År 1858 spred sig denna typ av sport snabbt över Kanada från Montreal och Quebec. Kanadensisk boll är det riktiga namnet på hockeysporten. Närstående organisationer etablerade enkla regler för hockey 1875. Hockeyspel började officiellt 1879. Den första hockeyföreningen grundades av Ontario hockeyidrottsförening 1890.

Från och med nu introducerades denna typ av sport i Europa och världen och den är på mode. Glider på is från frysta floder eller nordskandinaviska sjöar. Djurens ben gnuggades av lokala invånare. Det kan fästas på benet med ett bälte för att glida på is och folk föredrar det mindre. Medan andra större används för att göra slädar.

Skridskor för mode uppfanns av den berömda amerikanska konståkaren 1870. Utseendet på dessa skridskor i rostfritt stål för att få skridskoåkarna att göra vad de vill. Konståkningskunskaper blir allt mer komplexa. Framväxten av hockeyklubbar har dykt upp. Samtidigt minskar denna typ av skridskor skoens tillskrivning på isen. Så att det blir mer utveckling av skridskoåkning.

Fotboll eller hockey – vad är häftigast?

1742 grundades den första skridskoåkningsklubben i Edinburgh, Skottland, som hade sport och underhållning för huvudsyftet. År 1876 byggde London of England världens första konstgjorda frysning inomhusslott. Därför finns det inga vinterrestriktioner för skridskoåkning. År 1882 började Österrike spela internationella konståkare. År 1885 tog Frankrike in den första skridskoåkningsmatchen. Grunden för den internationella skridskounionen är 1891.
För att komma igång med hockey bör du vara redo. Köp Team Thomas Jersey officiella jerseybutik till lägsta pris, stor mängd Patrick Sharp Jersey i lager till salu.