Select Page

Ishockey-VM-sändningen ligger återigen på axlarna av C More och MTV, så ingenting kommer att förändras från tidigare år. Det finns också en gratis livestream av hockey-VM, som låter dig se alla matcher gratis online.

Ishockey-VM TV – så här visas spelen på TV

Finlands matcher  sänds gratis till hela nationen via MTV3, men du kan även se Lejonens höjdpunkter på C More. Vanligtvis, på betalsidan av C More, kommenteras Finlands matcher av  Antero Mertaranta  , medan på gratis MTV3 är kommentator ofta  Mika Saukkonen  eller någon annan. Men precis som tidigare år är det mycket troligt att du även på den fria sidan kommer att kunna lyssna på kommentarerna från  Mertaranta  under några matcher.

Annars kan VM-matcherna ses via betalda C More, som kostar flera dussin per månad att skaffa.

Tv har hållit hög kvalitet år efter år, så sändningarna våren 2023 kommer säkerligen att vara av garanterad kvalitet.

C More erbjuder också en hel del extra innehåll från ishockey-VM, så programutbudet är inte begränsat till enbart livesändningar av matcher. Det finns sammanställningar av dagens bästa stycken, många intervjuer och inlägg, samt evenemang utanför rinken.

Ishockey-VM livestream

Det finns också en gratis livestream för ishockey-VM. Därför går sändningarna även att se på nätet, så alla har möjlighet att följa Lejonens matcher live.

Livestreamtjänsten för ishockey-VM visar också alla andra matcher i världscupen, så att du kan njuta av höjdpunkter från superstjärnorna i Kanada, Sverige, USA och Tjeckien. Det råder ingen brist på puckunderhållning!

Med Live Stream kan du se alla matcher i de preliminära grupperna, samt slutspelet hela vägen fram till VM-finalen. Den mycket populära tjänsten kan ses online helt kostnadsfritt och det går att starta högkvalitativa sändningar var som helst, så länge du bara har en enhet som du kan komma åt Internet med. Därför följer detta även med dig i bilen – eller till exempel på en resa.

Kompositioner tillhandahållna av IIHF

Internationella ishockeyförbundet satsar också mycket på innehållsproduktionen av VM, eftersom den egna YouTube-kanalen erbjuder målsammanfattningar från varje match. Utöver detta kan du alltid kolla dagens bästa mål, räddningar och tacklingar från dina egna kompositioner. Och det är inte heller bra att glömma de värsta mockarna av spelen, som också finns i deras egen video.

IIHF publicerar även Power Rankings, som har vunnit stor popularitet under spelen, där länder rankas efter deras spelprestanda. Motiveringarna för listningen är dock alltid allt annat än faktabaserade, så humorn kommer åtminstone att testas med texterna.