Select Page

I denna uppsats kan du ta reda på mycket förberedelser innan du spelar hockey. Författaren berättar också sina egna erfarenheter med dig om hockeyutrustning, färdigheter och så vidare.

Att spela hockey förbrukar mycket fysikalitet;

detta är en tävlingssport. Om du inte har spelat hockey eller inte har spelat det på länge måste du tänka på många saker. För en kille som är helt fräsch är det synd att spela hockey, det är i allmänhet av anledningen att det är högt att köpa utrustning. Det förbrukar också mycket fysikalitet.
För utrustning, kom ihåg att följande artiklar kan inkluderas: Enligt min mening är spelarens rullskridskor den viktigaste verksamheten. De är närmast isen. När du får fötterna på isen förstår du omedelbart hur viktiga de är. De måste ha rätt storlek och du kan känna dig bekväm. I de flesta fall ger älskade rullskridskor en lättare höjd och en bättre känsla. Men du måste kontrollera din ekonomiska situation innan du bestämmer vilken du ska köpa. Du kan ändra det för bättre, dyrare skridskor när du spelar hockey bättre.

Nästa sak du behöver tänka på är dina lager. Dessa inkluderar vanligtvis benskydd, armbågsskydd; axelplattor och hockeyklänningar. Jag vet att många tar genvägar och hoppar runt i kuddar. Jag skulle vara mycket emot detta. Medan enskilda dynor inte kostar mycket, erbjuder de låskydd för din exponerade kropp. Ett litet tips för att hjälpa dessa föremål vara längre är att spraya dem med en antibakteriell spray för att hålla bakterier och lukt i avstånd. Du kan lätt säga att du bär en bra jockrem och en kopp också. Ett stort antal spelare kommer att bära handskar och hjälmar som avrundar skyddsutrustning. De är också dyra, men i Hoki är det mycket viktigt att skydda huvud och händer. För att skydda ansiktet kommer de flesta spelare att ha ett ansiktsskydd eller en total bur, med ett munskydd är ett bättre alternativ.

Pinnen är ett annat viktigt föremål.

När jag använder en pinne har jag vanligtvis två reservpinnar. Det spelar ingen roll vilken typ av pinne du ska köpa, vi måste erkänna att ingen pinne inte kommer att bli dålig till slut. Speciellt för färska män; att lämna en liknande pinne hjälper dig att lära dig snabbare. En fin hockeyväska som passar allt och du kan handla hockeytröja och strumpor till ditt favoritlag.

Är du redo? Kom igen! Jag började spela den här sporten för tjugo år sedan, men jag är fortfarande förvånad över att jag skulle svettas mycket efter att ha spelat 80 sekunder. Att bemästra skridskor och puck är inte en enkel sak. Att skapa ett tankeväckande träningsschema för is är bättre för din stabilitet. Att hålla sig i form från isen kan hjälpa till med motstånd på isen. Du måste öva mycket. Under min hockeytid gjorde jag det längsta steget när laget jag var i hade många spel för nya vuxna medlemmar för att lära sig att spela och få mer extra istid. Att ta lektioner har ingen begränsad ålder. När allt kommer omkring är saker mer intressanta när du kommer dit och jag kunde inte hitta något mer intressant än att göra mål i riktiga tävlingar.

Som en ivrig spelare i mer än 20 år kan jag kommunicera lite erfarenhet med dig. Med mig!