Select Page

Hockeyregler är ett slags regler och regler som måste brytas av spelare i ishockeyspel. Därför är att förstå detta grundläggande före spelet hockey.

Vi vet alla att spelare plockar upp bollen drastiskt och möter starka och detta är bara en del av hockeyspel. I tävling behöver de två spelarna ofta intensiva strider för att vinna varandra, för att slutföra offensivt eller defensivt, även för att slutföra taktiskt samarbete eller tekniska drag. Rationella olyckor är tillåtna i NHL-matcher förutom kvinnor. I spelet finns det ofta kroppsinriktningar och effekter för säkerheten för spelarna som bärs av den svaga bollarmen. Därför är det nödvändigt att ha regler som gör det möjligt för båda sidor av spelaren att utöva nivån helt och se till att spelaren följer dem under rimliga förhållanden och stannar under hela matchen. Reglerna för hockey överensstämmer med denna princip.

Hockeyreglerna är uppdelade i 79 artiklar 306 uppriktiga. Det definierar många saker, inklusive storleken på tävlingsprocessen, normerna för beteende som idrottare måste följa och metoden för att eliminera överträdelser av dessa kriterier, och styrkan och skyldigheterna för domare på eller utanför banan. Så om vi vill se till att tävlingen går smidigt och levererar full spel till en teknisk nivå, måste vi förstå och förstå dessa regler. Domare, tränare och idrottare måste verkligen lära sig och behärska den grundläggande andan.

1, Tävlingen är uppdelad i hem- och bortalag:

I allmänhet är höger om inspelningstabellen hemmalaget, vänster är bortalaget. Värdarna formulerade truppen och listorna, kan välja spelarplatser och enhetlig färg efter besökarna. Varje match har tre omgångar, med en faktisk tid på 20 minuter per halvlek. Du kommer att få 15 minuters vila under alternationspausen. När de två lagen byter webbplatser och startar spelet måste de hålla målet närmast våra egna spelare. Om spelet skulle slå ut honom skulle det lägga till en plötslig 10-minuters vinnare, även kallad den gyllene bollen. Om inte, rita för frispark. Om målvakten inte byts under pensionsperioden kan han inte gå till spelarplatsen. Varje lag kommer att avbrytas en gång i 30 sekunder. Varje spelare kan återvända till spelarens säte utom den som straffas.

2, utanför sidan:

Att slå en lagspelare får inte leda bollen in i attackzonen. Om den offensiva spelaren passerar eller skjuter bollen över den blå linjen, kommer detta lag att slåss om bollen vid startlinjen.

3, död boll:

Isstadion är uppdelad i två sidor mitt på den röda linjen. Vaktteamet skjuter bollen på sidan av vakten. Om bollen passerar motsatt mållinje är det en fast pjäs. Under tiden, när bollen passerar genom målområdet eller in i målet, är det inte en död boll.

4, skjut:

Om bollen träffas i nätet av en spelares hand eller fot men med en ishockeypinne är den effektiv och du får en poäng.

5, översträckt:

Om bollen är utanför isbanan eller träffar flera snubblar måste matchen avbrytas.

Handpass:

Lagmedlemmar kan stoppa eller slå bollen med händerna, men attacklagsspelare kan inte skicka bollen till sin följeslagare i mitt- och anfallsområdet. I så fall stoppar domaren matchen.