Triathlon för Pixbo Wallenstam!

Idag var det dags för Thriathlon och målsättningar för Pixbo Wallenstams elitlag. Simning, cykling och löpning stor på schemat under förmiddagen och sedan under eftermiddagen var det innebandyträning och målsättningar med IFK Göteborgs Johan Örtendahl. Bra snubbe det där som vet vad han snackar om…

Synd att det regnade så förbannat idag vilket gjorde det hela lite jobbigare än väntat. Några av herrarna struntade i simningen men stort credd till Tim, Alexander, Jon och Linus som körde simningen ihop med damerna. Om det berodde på att de är tävlingsmänniskor eller bara gillar tjejer låter vi vara osagt.

Nu är det ett par möra kroppar som lägger sig framför TV:n med klara mål framför sig. Alé!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>